Eyl

27 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde ise Çiğli Havalimanı'nda düzenlenecek 5 günlük festivallerde teknoloji, bilim, havacılık-uçuş gösterileri, ödül törenleri, sergiler, zirveler, atölye çalışmaları ve etkinliklerle dolu programlar yer alacak.

Eyl

Özel Eğitim ve Rehberlik E-Dergisi 4. Sayısı için tıklayınız »»

Özel Eğitim ve Rehberlik E-Dergisi 4. Sayısını PDF formatında indirmek için tıklayınız »»

Eyl

Okulumuzda Gaziler Günü kutlandı. Öğrencilerimiz  sınıflarına konuk olan, Gazi Memduh ERTAN'dan gazilik ile ilgili bilgi aldılar.  Gazi Memduh ERTAN'ın anlattıklarını ilgiyle dinleyen öğrencilerimiz, söyleşinin ardından merak ettikleri soruları da sordular. Bizi onurlandırarak okulumuza gelen Gazimiz Memduh ERTAN'a teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024  Eğitim Öğretim Yılı Açılış  Töreni  Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Dr. Ömer Yahşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayşe  Hale Sarıçam  katılımıyla okulumuzda gerçekleşti.

Ağu

Okulumuzda Hijyen ve salgın hastalık/enfeksiyonlar kapsamında HİJYEN ŞARTLARININ GELİŞTİRİLMESİ, ENFEKSİYON ÖNLEME VE KONTROL KILAVUZUNA uygun olarak gerekli önlemler alındı. Okul girişleri ve içerisinde uygun yerlere salgın hastalık dönemlerine özgü kurallar (sosyal mesafe, maske kullanımı, el temizliği) ile enfeksiyon yayılmasını önlemenin yollarını açıklayan bilgilendirme amaçlı afişler asıldı.   Bu çalışmalarla öğrencilerimizin ve velilerimizin , hijyen ve sanitasyon şartları ile korunma önlemleri ve salgın hastalık farkındalığının sağlanmasını amaçlamaktayız.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. “Biz, her şeyi gençliğe bırakacağız. O gençlik ki hiçbir şeyi unutmayacaktır. Geleceğin ümidi, ışık saçan çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.”
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

May

İzmir Floor Curling Turnuvasında Minikler kategorisinde okulumuz  kız takımı birinci,erkek takımı birinci,karma takım üçüncü oldu.Öğrencilerimizi,emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

“Engelliler Haftası” münasebetiyle ilçemiz  Özel Nar Taneleri Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi  ile okulumuz Özel Eğitim Sınıfı öğrenci ve öğretmenleri tarafından  tarafından hazırlanan farkındalık programı bugün gerçekleşti.

İzmir Narlıdere TEMA temsilcisi Şaziye BEKDOĞDU 2-C Sınıfı öğrencilerine Sıfır Atık projesini anlattı. Sıfır Atık Projesinin amaçlarının, çocuklara kendi etkinliklerini seçebildikleri daha yeşil, daha temiz bir dünya için ortamlar oluşturmak,  İsrafı önlemek, kaynakları daha verimli kullanmak, atık miktarını azaltmak ve atıkları geri kazanmak, yarınlara temiz bir dünya bırakmak için plan oluşturma, izleme, uygulama, tamamlama ve yorum yaparak  Sıfır Atık Faaliyetlerinden olan, Odak Noktalarının Belirlenmesi, Mevcut Durum Tespiti, Planlama, varsa eksik İhtiyaçların Belirlenmesi ve Temini, Eğitim – Bilinçlendirme, Uygulamaları doğrultusunda hem kendilerini ve birbirlerini etkileyerek Sıfır Atık Konusunda çarpan etkisi yaratmak, hem de dünyanın nasıl doğal döngüsünün korunmasını anlamaya çalışmalarını teşvik etmek olduğu belirtildi.

Deprem bölgesinden okulumuza gelen öğrencilerimiz Narlıdere İnönü İlkokulunda düzenlenen atölye çalışmalarına katıldıllar.Kukla,Maske,anahtarlık,bilekleklik yapımı,taş boyama ve benzeri etkinliklerle keyifli vakit geçirdiler.

Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı başlatacak ve Cumhuriyete giden yolda önemli adımlar atılmasını sağlayacak Büyük Millet Meclisi, 103 yıl önce açıldı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan 1921'de milli bayram olarak kutlanmaya başlandı.

23 Nisan'ın Milli Bayram olarak kutlanmasına dair kanun, Birinci Büyük Millet Meclisinin açılışından bir yıl sonra, 23 Nisan 1921'de kabul edildi ve 2 Mayıs 1921'de yürürlüğe girdi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün 103 yıl önce çocuklara armağan ettiği bu bayramı gururla kutluyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na az bir zaman kala  hazırlıklarımızı tamamladık .

Okulumuz 4-A ve 4-Csınıf öğrencileri Çocuk Trafik Eğitim Parkına geziye götürüldü. Trafik kurallarına duyarlı ve bu kuralların uygulamaya geçirilmesinde farkındalık sahibi yeni nesiller yetiştirmek  amacıyla düzenlenen gezimizde öğrencilerimiz hem eğlendiler hem öğrendiler.

Okulumuz 2-C ve  2-D sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Asena Fliz KESKİN  ve Gülsüm SİNCİ rehberliğinde "Doğada Bir Gün" etkinliğine katıldılar. Doğanın önemini anlamak, çevre bilinci oluşturmak, İzmir'in doğal güzelliklerini tanımak,öğrencilerimizin birlik ve beraberligini güçlendirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz keyifli bir gün geçirdiler.

Turnuvaya 5  öğrencimiz ile , mangala,pentago,equilibrio,q-bitz,küre oyunlarında katılım sağladık. Turnuvada 3- B sınıfı Öğrencimiz Çağlar YILDIRIM  Pentago oyununda İlçe 2. si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.