Ekm

Sayın Velilerimiz;

Okulumuzun 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı 27/10/2022 Perşembe  günü saat 10.00'da, okulumuzun toplantı salonunda yapılacaktır. Toplantı gündemi aşağıda belirtilmiş olup, toplantıya iştiraklarınızı bekleriz.

GÜNDEM MADDELERİ

1-      Açılış

2-      Gündem Maddelerinin okunması

3-       Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

4-      Geçici Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi)

5-      Okul Aile Birliği Faaliyet Raporunun okunması, OYLANMASI

6-      Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu Raporunun okunması, OYLANMASI

7-      Tahmini Bütçenin okunması ve okunması, OYLANMASI

8-      Yeni Yönetim Kurulunun seçilmesi

9-       Yeni Denetleme Kurulunun Oluşturulması

10-  Yeni Yönetim Kuruluna harcama yapabilmesi ve bağış toplanabilmesi için Genel Kurula yetki verilmesi ve oylanması.

11-  2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında yapılması planlananlar

12-  Temizlik, beslenme, kılık kıyafet konularında bilgi verilmesi

13-  Okul - Veli işbirliğinin öneminin anlatılması

14-  Kapanış.

Ekm

2021-2022 Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 01/11/2021 Pazartesi günü saat 15.00'da okulumuz kantininde yapılacaktır.Toplantıya tüm velilerimiz davetlidir.

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

İLHAN ONAT  İLKOKULU

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

TOPLANTI TARİHİ   : 01.11.2021-Pazartesi

TOPLANTI SAATİ     : 15.00

TOPLANTI YERİ: İlhan Onat İlkokulu Kantini

GÜNDEM MADDELERİ:

1. Açılış ve yoklama.

2. Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde istiklal marşının okunması.

3. Açık oylama ile veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip seçiminin yapılması.

4. Okul Müdürü Süheyla TOSUN'un açılış konuşması.

5.Yönetim kurulu ve denetleme kuruluna asıl ve yedek olarak liste halinde oylanarak seçim yapılması.

•Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üye seçiminin açık oylamayla seçilmesi.

• Denetleme Kuruluna; Merkez Komisyonu tarafından seçilen 2 asıl öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasından 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

6. Bir önceki döneme ait yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesi ve ibra edilmesi.

7. 2021-2022 eğitim-öğretim yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi.

8. İhtiyaçların giderilmesine yönelik okul-aile birliği yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

9. Hizmet kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

10. Genel konuların görüşülmesi,

11. Dilek ve temenniler.